Nu live in Apeldoorn

Ondernemen met Chow

Op dit moment zijn we actief in Apeldoorn, simpelweg omdat we zelf uit Apeldoorn komen en voor ons de kracht in het lokale aspect zit. Maar, we breiden stad voor stad uit, binnenkort wellicht ook bij jou!

1%

Van elke bestelling doneren we aan de Voedselbank

6,5%

Commissie bij Chow i.p.v. oplopend tot 30% bij andere bezorg-platforms

100%

Inzet en ondersteuning door het jonge team van Chow

Geen vaste lasten
Geen aansluitkosten
Snelle cashflow

Dit kun je van ons verwachten

Gewoon eerlijk

Wij denken dat bezorg/afhaal mogelijkheid aanbieden anders kan. Vooral eerlijker. Dus betaal je bij ons een fatsoenlijke fee voor gebruik van ons platform en de marketing. Zo krijg je een eerlijke prijs voor al jouw lekkers. Daarnaast doneren we 1% van elke bestelling aan de Voedselbank. Zo eten we er allemaal goed van!

Handig dashboard

In het handige dashboard kun je bijna alles zelf regelen, want jij bent de baas. Je kunt heel easy gerechten, producten en menu’s invoeren en wijzigen. Daarnaast kun je 24/7 zelf zien hoe het gaat. Hoeveel bestellingen heb je iedere week? Wat is de gemiddelde ordergrootte en waar liggen kansen om het nog beter te doen. Handig toch?

Overzichtelijk bestelsysteem

Via het bestelsysteem van Chow neem je makkelijk bestellingen in behandeling. Je ziet in één overzicht nieuwe bestellingen, bestellingen die in behandeling zijn en bestellingen die onderweg zijn naar blije food-liefhebbers. Via het systeem houd je jouw klanten heel easy op de hoogte van de bestelstatus!

Slimme marketing

Om te zorgen dat zo veel mogelijk mensen Chow gaan gebruiken, verrassen we onze Chowers en potentiële gebruikers van ons platform regelmatig. Met opvallende campagnes, maar ook door ze nieuwe restaurants in Apeldoorn te laten ontdekken. Met verhalen uit de keuken, lekkere aanbiedingen en met heel veel kleine dingen om hun dag nét even leuker en lekkerder te maken.

Samen de beste

We zijn anders dan de andere bestelplatforms. Het is niet ons doel om zoveel mogelijk zaken op ons platform aan te sluiten. We willen onze klanten laten genieten van het beste dat jouw stad te bieden heeft! Van jou als ondernemer verwachten we naast jouw heerlijke producten ook de drive om de dag van onze Chowers leuker en beter te maken.

Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden!

Veelgestelde vragen voor ondernemers

Ben je eigenaar van een restaurant of food-related winkel in de regio Apeldoorn?

Meld je snel aan! We hanteren een commissie van 6,5% over elke bestelling. Waar wacht je op?

Chow aanmeldformulier

Angara Halal slagerij
Brasserie Mjoy.jpg
De Groene Weg
Drank 055
Green Leaf
Heelykheyt
Henri Bloem
Keurhorst
Klein Berlijn
Kokkie
Lautenschutz
Lunch en zo 055
Marcels Kaas
Mijkcuisine
Mik Mak
Nett
New York Pizza
Op Z'n Hollands
Pasta Zaak
Puik
Recht
Rembrandt
Sakura
Sate to Go
Silk
Sizzles
Snackbar Family
Snackpoint
Traiteur Delicat
Vintake